DESPRE NOI
Nu o sa va povestim in aceasta sectiune despre cat de mari si de tari suntem, despre ce produse si tehnici extraordinare folosim. "Despre noi" inseamna in primul rand despre oameni; sau despre pasiunea lor de a demonstra ca se pot face lucruri bune si in Romania plecand de la resurse putine, dar cu multa pasiune, munca si dorinta de evolutie intr-un domeniu care se afla intr-adevar la inceput de drum in tara noastra, dar pe care il putem dezvolta in mod corect alaturi de toti colegii de breasla ce presteaza servicii de calitate.
Primul contact cu lumea ce avea sa devina "detailing-ul" de astazi l-am avut in 2013 cand din dorinta de a imi intretine corect masina proaspat vopsita ( un BMW seria 5 E34 din 1992 , cumparat si "pus pe roate" cu mari sacrificii financiare la momentul respectiv ) am inceput sa ma documentez si sa achizitonez diverse produse destinate spalarii corecte. Inevitabil dupa o perioada au aparut si primele zgarieturi ce necesitau polisare si am apelat la un amic ce se ocupa cu polish/detailing la momentul respectiv ( Acero ) ce mi-a rezolvat in cateva ore problemele aparute. La scurt timp dupa aceea am achizitionat prima masina de polisat, o rotativa Makita 9227 cu care am inceput sa imi rezolv singur problemele , apoi cativa prieteni au inceput sa apeleze la mine pentru a le "polisa" masinile.
La inceputul anului 2014 am primit cadou un aspirator cu injectie-extractie de la sefii mei din perioada respectiva, il luasera pentru uz casnic dar li s-a parut prea greoi si m-au intrebat daca mi-ar fi de folos ( in urma cu putin timp curatasem interiorul masinii la un prieten ce avea un astfel de echipament mult prea scump pentru mine la momentul respectiv ) , la scurt timp incepand in timpul liber sa curatam ( cu ajutorul viitoarei sotii ) si interioare pe langa operatiunile de polisare.
A urmat apoi discutia de aici , pentru cine nu are rabdare sa citeasca fac un rezumat: cateva persoane mi-au explicat faptul ca nu poate sa mearga o afacere de detailing in Romania si, citez: "Iar de detailing romanii nu sunt inca pregatiti."
In vara anului 2015 am luat impreuna cu viitoarea sotie decizia sa ne "privatizam", gasind un spatiu pe care am considerat ca il putem amenaja in asa fel incat DYC GARAGE AUTO-MOTO DETAILING & MORE sa isi inceapa activitatea.
Cam asa a aratat "dotarea" noastra la inceput de drum:
Chiar daca nu aveam nici pe departe dotarea de acum, am incercat sa oferim cele mai bune rezultate inca de la inceput, iar cu ajutorul catorva prieteni ce au avut incredere sa isi lase pe mainile noastre masinile lor am reusit usor-usor sa ne facem un portofoliu si sa fim recomandati.
Dupa aproximativ 2 ani am ajuns la concluzia ca locatia in care am inceput activitatea este prea mica pentru echipa formata intre timp si pentru a face fata mai bine solicitarilor luam decizia sa ne mutam intr-un spatiu mai mare, sfarsitul anului 2017 gasindu-ne amenajand noua locatie in paralel cu lucrarile pe care le aveam in desfasurare/programate; dupa aproximativ 2 luni in care s-a muncit pur si simplu non-stop la amenajarea prin mijloace proprii dar si cu ajutorul prietenilor la noua locatie, noul garaj este gata.
Locatia dispune de un sistem de iluminat gandit special pentru activitatea de detailing, elevator pentru o demontare facila a rotilor dar si pentru a lucra facil in zonele inferioare ale masinilor, sistem de decantare/separator de hidrocarburi pentru apele uzate, sistem de alarma cu senzori de fum si monitorizare, sistem de climatizare/dezumidificare, camera tehnica pentru compresorul de aer cu tubulatura in hala etc.
Chiar daca locatia ne-ar permite un flux mult mai mare de masini, am preferat sa ramanem o echipa restransa si sa lucram la cel mai inalt nivel de calitate in detrimentul cantitatii.
Continuam sa investim in cele mai performante scule existente pentru domeniul nostru de activitate si incercam sa tinem pasul cu cele mai noi tehnologii din dorinta de a le putea oferi clientilor nostri o gama completa de servicii.
 
PARTENERI
© 2018 DYC Garage. All Rights Reserved. Created by Aboga Creative Expert