Aplicare folie de protectie caroserie transparenta sau mata/satinata (PPF) cu efect autoregenerant (self-healing)
Dupa pregatirea prealabila a suprafetelor, aplicam folia de protectie in asa fel incat sa ramana cat mai putine margini/canturi expuse; infolierea se poate face prin decupare manuala sau pre-taiata folosind cutter-plotter si soft-ul Xpel.
In functie de cerere, putem aplica PPF doar pe elementele frontale impotriva ciobiturilor de la pietre ( bara fata, capota, faruri, oglinzi etc ) cu un cost ce incepe de la 3500 de lei + TVA (700 euro + TVA) si putem ajunge la 15.000 - 35.000 de lei + TVA(3000 - 7000 euro + TVA) pentru protejarea intregii caroserii/ornamente exterioare/trim-uri interioare etc. Pentru o evaluare de cost mai exacta va rugam sa ne contactati.
Pachet protectie exterioara masina noua
Se indeparteaza eventualele contaminari sau urme ramase de la adezivii foliilor de protectie, se efectueaza retusuri locale ale lacului (holograme ramase de la producator, zgarieturi de la transport etc.) si se aplica un coating de protectie ceramic Nanolex SI3D MAX pe caroserie si jante, pe faruri se aplica un film PPF iar pe geamuri/oglinzi/trapa de sticla un tratament hidrofob Nanolex ULTRAGLASS.

Cost pachet: de la 2000 de lei + TVA pentru auto clasa mica pana la 3000 de lei + TVA pentru cele mari - durata 1-2 zile.
Pachet protectie interioara masina noua


Pe tapiteria din piele se aplica Colourlock Leather Shield/Top LIFE impotriva transferului de culoare si pentru o mai buna rezistenta la abraziune.

Se indeparteaza foliile de protectie/adezivi ramasi de la acestea si se verifica eventualele defecte de fabricatie ale interiorului / tapiteriilor.

Cost pachet: 500-1000 de lei + TVA in functie de configuratia si marimea autoturismului.
Detailing exterior & protectie ceramica
Corectie de zgarieturi a lacului ("polish"), corectie lampi spate si ornamente exterioare lacuite (gloss-shadow, stalpi centrali usi "piano black", grile frontale lucioase), mici retusuri cu vopsea la culoare (se face pentru fiecare masina dupa cod, se "puncteaza" eventualele ciobituri de pe partea frontala, canturi usi, zgarieturi profunde etc.), lustruire elemente cromate & tips-uri evacuare, curatare detaliata jante si indepartare urme de adezivi de la plumbi (cu demontarea acestora de pe masina); pentru protectie se aplica un coating ceramic Nanolex SI3D HD/MAX pe intreaga caroserie si pe jante.
Cost pachet: de la 2200 de lei + TVA pentru un autoturism clasa mica pana la 3400 + TVA pentru cele mari - durata de executie 2-3 zile.
Detailing interior
Curatare detaliata a tuturor elementelor ce se afla in habitaclu si portbagaj (mochete si capitonaje cu injectie-extractie iar pielea cu produse dedicate Colourlock) , curatare balamale usi/chedere/"razuitoare" geamuri, curatare + gresare trapa (daca exista), corectie de zgarieturi a ornamentelor interioare lacuite (trim-uri) si a ceasurilor de bord, corectie de zgarieturi a zonei pragurilor interioare (doar cand se face impreuna cu pachetul exterior ); pentru protectie la transferul de culoare / curatire mai usoara se aplica Colourlock LeatherShield;
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, in majoritatea cazurilor pachetele de detailing interior se executa cu demontarea scaunelor, banchetei, capitonajelor din portbagaj sau a trim-urilor, dupa caz.
Cost pachet: de la 1300 de lei + TVA pentru un autoturism clasa mica pana la 2500 + TVA pentru un autoturism clasa mare. - durata de executie ~2-3 zile.
*daca se efectuează doar pachetul de interior (fara pachet exterior, infoliere) se poate adauga un cost suplimentar de 300-500 de lei + tva
Reparatii elemente interioare / Reparatii piele


In functie de necesitate , putem revopsi partial sau total elementele interioare din piele/vinilin/plastic folosind produsele si tehnicile de lucru Colourlock / Lederzentrum (www.lederzentrum.de/), fiind centru autorizat. Chiar si gaurile/arsurile de tigara, loviturile de pe panourile usilor si zonele patate de transferul de culoare pot fi remediate.
Referitor la COSTURILE acestor operatiuni preferam sa facem o oferta personalizata dupa evaluarea fiecarui defect; sunt situatii cand defectele pot fi vazute in mod corect doar dupa curatare.
Pachet intretinere interior


Serviciu destinat masinilor noi/foarte putin rulate sau care au beneficiat anterior de un pachet complet de detailing interior: curatare detaliata a tuturor elementelor interioare, aplicare protectie Colourlock Leather Shield, curatare geamuri, chedere etc.

Cost pachet: 1000 - 2000 de lei + TVA (in cazul masinilor ce au beneficiat si de un pachet exterior si au o protectie ceramica aplicata se efectuaza si intretinerea exterioara)
Curatare compartiment motor

Serviciu complementar unui pachet interior sau exterior:

Se curata fara apa sub presiune, folosind degresant si pensule, abur, injectie-extractie pentru capitonaje, tornador; se usuca cu jet de aer.

Cost: 150-250 de lei + TVA
Pachet detailing & protectie moto - MOMENTAN INDISPONIBIL


Curatare detaliata, degresare + gresare lant, corectie de zgarieturi carenaje, mici corectii cu vopsea la culoare, coating ceramic Nanolex SI3D HD carenaje & jante, folie de protectie faruri, lustruire elemente cromate; suplimentar se poate monta folie de protectie PPF.

Cost: de la 800 de lei + TVA pentru un moto naked (ex Honda Hornet) fara multe elemente cromate, 900-1000 de lei + TVA pentru supersport (ex. Yamaha R1) , ajungand pana la 1600 de lei + TVA pentru un cruiser/chopper/touring mare (ex. Suzuki Intruder, BMW k1600).
Reconditionare faruri
In situatiile in care lacul original este sablat de pietre/matuit se indeparteaza in totalitate prin slefuire, se corecteaza policarbonatul apoi se aplica o folie de protectie.
Cost:500-700 de lei + TVA (folie inclusa).
Folie de protectie faruriCost: 250-350 de lei + TVA, in functie de marime.

Vopsire etriere
Complementar pachetului de detailing exterior: fara demontarea acestora de pe masina; se curatata, se aplica un strat de Kelfos pentru protectie la coroziune, apoi se vopsesc folosind un kit dedicat.

Cost:500-600 de lei + TVA
Pachet de corectie a texturii lacului / "wet sand"
Indepartarea aspectului "coaja de portocala" prin slefuire, urmata de corectie si aplicarea protectie ceramice; serviciu complementar pachetului de detailing exterior, nu se recomanda si nu se poate efectua in toate situatiile, evaluarea se poate face doar cu vizionarea masinii.
Tratament hidrofob geamuri/oglinzi/trapa de sticla
Cost:200-400 de lei + TVA pentru intreaga masina , Nanolex ULTRAGLASS sau Aquapel; duratabilitate aprox. 20.000km/6 luni pe parbriz.

Pentru toate pachetele este necesara programarea telefonica sau prin mesageria de pe pagina noastra de Facebook, aceasta fiind urmata de vizionarea masinii si de achitarea unui avans de aproximativ 25% din valoarea lucrarii; in functie de perioada din an termenele variaza intre 30 si 60 de zile; pentru pachetele dedicate masinilor noi termenele de programare sunt de regula mai scurte, fiind operatiuni ce se pot suprapune cu alte lucrari pe care le avem in desfasurare. Pachetele se efectueaza doar complete, fara compromisuri; spre exemplu nu efectuam doar curatarea tapiteriei fara spalarea mochetelor sau corectia trim-urilor in vederea obtinerii unor costuri mai mici.

*autoturism clasa mica: Audi A3, BMW seria 1, Mercedes A-class etc
clasa mare: Audi A8 / Q7 , BMW seria 7 / X5 , Mercedes S-class, GLS etc
© 2018 DYC Garage. All Rights Reserved. Created by Aboga Creative Expert